Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNA MIG

när jag sms'ar dig innebär det att jag saknar dig
när jag inte sms'ar innebär det att jag väntar på
att du ska sakna mig
kanske är det dags för mig att stänga av mobilen?









Fri vers av teapartygonewild
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teapartygonewild
teapartygonewild