Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄVEN DU MIN BRUTUS!

Börja på ny kula var vad vi behövde
men istället la vi Lök på laxen
och jag kände inget behov
i att drömma mardrömmar längre
- jag befann mig i en på dagtid.
Från första början då du la Rabarber på mig
fick jag Kalla handen.
Vi försökte tillsammans ta ner månen
och jag Anade ugglor i mossen
när du aldrig visste saker på rak arm,
men som vanligt förstod jag inte förrens det var försent.

Du är född i farstun, älskling




Fri vers av teapartygonewild
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-03-08 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teapartygonewild
teapartygonewild