Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNADEN ÄTER UPP MIG INNIFRÅN

Läser samma mening om och om igen,
som om det är det enda som är skrivet i boken.
En och samma mening skriven ofantligt
många gånger i en 239 sidig bok.
Så många gånger har jag önskat samma sak nu,
lika många gånger har jag
fått en rak höger av sanningen.
Hur länge jag än önskar
kommer det inte slå in.
Jag sväljer sanningen hårt
och öppnar ögonen återigen.
Tänker högt den verklighet
jag vill befinna mig i;

Du har inte försvunnit föralltid,
bara gått ett steg i förväg.






Fri vers av teapartygonewild
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teapartygonewild
teapartygonewild