Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVAR I NÅGOT VI LÄMNAT

vi ignorerar varandra
och tittar åt ett annat håll
men vi båda vet
att det inte var meningen
att det skulle sluta såhär


sanningen är inte lika vacker som den lögn vi levde i




Fri vers av teapartygonewild
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teapartygonewild
teapartygonewild