Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger Pentagon i Löberöd, eller kanske Sveg?

Vi får notiser
om nyheter
i amerika
som om det
hände här

vi får lyssna
till brottstycken
av etiska
ställningstaganden
i politiken

som bara kan
brytas av
oväsentligheter
som okända
kända människors

byte av
civilstånd
det postmoderna
strävandet
synes vara

ett barn
av
Dada




Fri vers av Bengt VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP