Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom II



Du hade sett
det jag trodde
du blundat för.

 

Du hade sett
bortom min yta
men du var kraftlös.

 

Nu vet jag
att du i alla fall såg,
att du reagerade.




Fri vers av Anna H
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-11-03 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H