Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild säger mer än tusen ord

 

 

färgerna var äkta

även om motivet var dolt

bakom ramar

 

öppna ögat ser

det hjärtat gömt

det finns inget att äga

bara att vila vid

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 22:30



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
vackert!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter