Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt goda hjärta

 

goda hjärtan brister
också

en röst i telefon
jag aldrig mer får höra

en omtanke
som inte längre följer

en tomhet
någonstans i världen

oersättlig





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 20:33



Bookmark and Share


  walborg
Sorgen är en relation vännen min.
2010-03-06

    Tea Alex
Ja...jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men dina rader berör mig.
2010-03-05

  Carola Zettergren
Mm..fin denna.
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Det oåterkalleliga. Det är detta som gör det så tragiskt. OCH att ett unikum är oersättligt.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger