Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okommenterat

 

jag stannar upp och ser mig om
från krönet av en lång livsvandring
vinden blåser

hela livet var en födelseprocess
av goda händer hållen
av händer hjälpt att komma vidare

jag slår mig ner på kala marken
och begrundar
här är luften hög och tom ger plats
för vinden

de är borta
alla





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-05 20:40



Bookmark and Share


  walborg
Gripande summering av tacksamhet och att se sammanhanget och beroendet i livet.
2010-03-06

  Caprice! VIP
Skaffa dig en käpp med silverkrycka så ska du se att du får hjälpande händer igen. Fast sen kanske dom knycker käppen för dig... ;-/
Jag får många tankar av denna - melankoliska, konstaterande, meditativa etc. Det finns många ingångar till den och jag vill pröva dem alla... Väcker minnen av speciellt slag gör den också - tack för en avklarnad upplevelse!
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
"Jag ser mig om i en värld av förändring
Jag stannar till en stund vid ett vägskäl
Jag har börjat gå
Jag har funnit mig själv"
(Carola)
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget och majestätiskt mitt i sin melankoli.
2010-03-05

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger