Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet säger alltid "men.."

 

jag är sorgsen ikväll
och minns vad en god vän sa
- att sorg känns som en kränkning

ja
döden har kränkt livet
och lämnat en grop av tomhet
efter sig

 

men




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-05 21:11



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar hur du öppnar, berör o lämnar öppet för egna känslor att fylla i på slutet.. Jag delar din känsla..:(
2010-03-09

  Johan Bergstjärna VIP
Sorgen drabbar alla, förr eller senare ...
2010-03-07

  stenen/ Yv Ericsson
Ja en grop blev det här oxå..men det var som tur var igår.
mycket känsla fick du i dina rader, så det va mycket bra

älskar walborgs kommentar! utan döden, inget liv
2010-03-06

  walborg
... men döden är förutsättningen för livet, paradoxalt nog. Utan döden inget liv.
2010-03-06

  PPQ
I know that feeling......
2010-03-05

  Eva Helene VIP
. . . men livet övervinner sorgen, håll ut!
2010-03-05

  Carola Zettergren
Kränkt av sorg..jo faktiskt, så känns det, då!
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag upplever också sorg.
Men inte över en vän som lämnat mig i fysisk bemärkelse, utan över en person som visade sig vara lika egoistisk och okänslig som de flesta andra.
Livet kantas av besvikelser.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger