Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår, idag , imorgon


En dag i evighet

Jag tänker att den här dagen är evig
Och mitt liv evighetens evighet
Jag skall allid leva




Fri vers av Maiah VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP