Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns tid

det finns tid
tid att leva
tid att älska
tid att bara vara

men kan vara svårt
att få tiden att räcka till
eller att ta sig tid

jag vill leva
jag vill älska
jag vill bara vara

min tid är begränsad
finns ingen reserv tid kvar
vill så mycket
vill stanna tiden bara för en stund
men tiden bara går
blir svårare och svårare att hänga med
blundar och låter tiden bara gå
orkar inte hänga med ....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna