Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
främling vad döljer du för mig.... i dina (blåa!?) ögon....


Jag älskar en främling

Jag öppnade mitt hjärta
för en främling
en spännande man
som berörde mig mer
än någon annan

Jag tillät mig att känna
mer än jag gjort
på mycket länge

i mina drömmar och
fantasier
såg jag honom och
mig tillsammans

vi pratade endel
men aldrig riktigt "riktigt"
jag berättade rätt mycket
han nästan ingenting...

jag måste ha gjort
något fel
för trots att jag
förklarade min
situation för honom

och trots att han sa
att jag kunde få den
tid jag behövde

så var det nog ändå
inte så
tiden rann visst ut
innan jag hann blinka

och jag är kvar
på samma plats
med samma känslor
och vet att
trots att han gjort mig
så illa med sin tystnad

så faller jag
och kommer att låta
honom "lura" mig igen
om han bara ber mig...

jag vill ju tro

för hur illa det än
låter
och hur svårt det än är
att förstå
och acceptera

så älskar jag
(om jag nu vet vad
kärlek och älska innebär)
och jag
älskar
honom......




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-06 19:30



Bookmark and Share


  LassO
kärleken är....
2010-03-07

  Emme VIP
Jättefin text, berörande, vacker och som sagt spännande..
2010-03-06

  Roula O
en jättefin och spännande text har du skrivit, jag skulle vilja veta mer... :)
2010-03-06

  issac.a.m
Underbart!!
2010-03-06

  Erik L
Fin text som fångar mig som läsare.
Jag känner samtidigt i läsningen att du måste bli klar över om den där "främlingen "verkligen är bra eller inte för dig.
2010-03-06

  LovisaCecilia
Wow, du satte ord, på det som jag alrdig har lyckats med. Tack. Nu vet jag hur jag ska förklara det nästa gång någon frågar. Riktigt bra! Träffade. BOKMÄRKT!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire