Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet åter suck...

min Helvetes vecka är gjord
för den här gången
skönt att inte
behöva vara inlaggd alla nätter

varit uppe idag
och vackra rosor har jag fått
igen...:)
ungarna säger
att det varit så tyst hemma
att fågeln som började kvittra
här för en vecka sen kommit tillbaka
hmm jasså :)
dom har rätt hör den jag med :)
livet har kommit tillbaka
ficken inbjudan med brev i dag
blivit bjuden på en middag
på hemlig ort hemlig plats
men klädsl "aftonklänning"
som om jag skulle ha en afton klänning
vet vem som ligger bakom
överraskningarnas man det är
min nyfunna vän
sa till han om bjudningen
sa att aftonklänning äger jag inte
så synd då sa han
klart det är han
mindre än en timme tog det så kommer ett bud
med en jätte fin låda
skriver på
anar från vem
öppnar
blev mållös
min storlek
även skor
och en helt underbar klänning
ja ni kan tro att jag känner mig
som
Askungen
askungen ni vet hon åkte på bal
efter mycket om och men
jag har mött min prins redan
så min saga tar kanske en annan vändning
jag lever här och nu
men ibland känns livet som en dröm
underbar dröm
eller
en mardröm
jag är mitt uppe i en
ofattbar underbar
dröm
ja ok då verklighet




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 20:49



Bookmark and Share


  kråkan VIP
härligt! Ha så kul..:)
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna