Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagsfylla

lummig
rund under fötterna
bomull i huvudet
bedövad
ett filter som hindrar
ovälkomna tankar
en flykt...
från...
till...
till nuets varande


jag är här
idag
nu
utan dåtid
utan framtid

rusets försvarstal


tänk om


om man kunde


vara här


av egen kraft




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-06 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta