Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har gått ner för länge sedan åter är kylan här

Det har varit en ganska varm
och härlig dag men nu är det
åter kväll och kylan biter sig
tag i kvälls mörkret

Solen betyder mycket för mig
för då mår min kropp mycket
bra för den gillar värme men
solen har gått ner för länge
sedan

Så åter är kylan här då kommer
värken tillbaks igen så hoppas
jag får vakna av att solen möter
mig imorgon igen för då är smärtan
mindre igen då jag åter en dag
får må bra




Fri vers av Ann-christin
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 21:57



Bookmark and Share


  Roula O
har fått nog av all snö, vill ha en riktig vår :) Hoppas att du får en fin dag imorn med mkt solsken...
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin