Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens blå ögon...



Kärlekens blå ögon lyste mot mig och jag tittade och tänkte, nu stänger jag av tv:n och ägnar mig bara åt nuet. Så skönt och avslappnad satt jag i soffan och visste att i morgon, skulle jag må så mycket bättre.

Ungefär då man äter nått nyttigt och väljer bort nått onyttigt.

Tiden går

och snart har hon vuxit ur sina barnskor.

Tiden går

och kärlekens blå ögon
behöver
också
ständig

uppmärksamhet.

Nu sitter jag här ensam och hör de sover
och snarkar

Jag är världens lyckligaste
man




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 22:14



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP