Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske?

 

med orden

tvekande

dansar vi en mödosam dans

du har vackra händer som inte rör vid mina

men dina ögon ler igen

ibland

 

kanske?




Fri vers av Rosmarin
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så länge det finns liv finns det hopp ju ... :)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin