ett utkasst, spontant, aningen onykter...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett utkasst, spontant, aningen onykter...




Till vilken nytta, skulle det göra, om du fick veta

 

 

 


klockan den tickar
och natten är ung
jag håller telefonen i handen
och vore jag modigare
så skulle jag ringa dig nu

men du är väl ute
med någon annan
eller så sover du i din säng
så jag ska inte störa
med ord som
jag saknar dig

klockan den tickar
och natten den dör
men morgonen gryr
och jag ligger här vaken än
har inte sovit en blund
telefonen är kvar i handen
med ett tiotal sms i utkorgen
som jag skrev under natten
men jag vågade aldrig klicka skicka

nej jag är för feg för att berätta
om alla dessa känslor
och ord
som jag gömmer i mitt hjärta
de är ändå ingenting att ha
de gör ingen nytta
om du fick veta

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-07 06:07



Bookmark and Share


  kärleks ängel
du kanske ångrar en dag att du inte sände dessa vackra tankar och känslor, du kanske får en positiv respons!
2010-03-15

  scandal
det känns igen.
alldeles för väl.

du skriver grymt bra!

tack.
2010-03-08

  JessicaB
Ibland kan det vara jättesvårt att släppa taget om någon som man älskar........kärleken är inte lätt...........
2010-03-08

  Missi VIP
Klassisk scen, men bra skildrat. Du kommer våga en dag. Även om det inte gör någon skillnad, så har du ändå varit modig och gjort det.
2010-03-07

  Emme VIP
Starkt och berörande..
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP