Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soluppgång över Phi Phi Island, februari 2010


En skönhet i soluppgång

I allt det vackra
gömmer sig
en
fara




Fri vers av Maiah VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-07 09:51



Bookmark and Share


  coleve
så fint skrivet och sant:)
2010-03-07

  Elaine.S VIP
Underbar bild, fantastisk utsikt.

Det är skönt att skåda men så sant
konstateras med några få ord om faran
som kan vara precis vad som helst beroende
på vem som läser. Sånt gillar jag!!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP