Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte tid!


Försök leva!


- Men snälla du, du kan väl iallafall börja försöka leva?
- Nej, det går inte!
- Varför inte?
- Jag har inte tid!
- Vad är så viktigt att du inte har tid att leva?
- Jag måste lägga min energi på att överleva!




Fri vers av Angelina
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-11-03 15:08



Bookmark and Share


  trasdocka
verkligen klockrent,
precis så jag känner
går inte att existera för att leva livet,
uthärda och överleva tar upp all tid
2005-11-29

    vilsen
mm, mycket stor skillnad ! där har du en poäng !
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Angelina