Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett plötsligt minne


Små fingrar och en mössa

fingrar som bläddrar i boken
Lämnar små fragment
av dig
som en del av sagan

Jag undrar ibland
om boken öppnats
Sen du bläddrade
dess sidor senast
Jag sparade mössan
Med dina hårstrån
De tröstade mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP