Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig....

Dina ögon
rör vid mig
en ljuv smekning
du klär av mig med din blick
du ser min kropp
som bara längtar
dina ögon säger kom
du tar min hand
smeker min hungriga kropp
du kysser mig på halsen
snuddar vid mina bröst
jag ryser av lust
du kysser min mage
smeker ditt hår
du kommer lägger dig på mig
du gör mig hel
du omsluter mig
fyller mig med dig
likt den mjukaste våg

vaggar mig in i sömmnens land
där finns bara du och jag




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-03-07 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna