Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta med mig bort bort

Jag önskar mig bort
bort från smärtans land
nån som kunde ta mig i sin famn
ta bort min smärta och värk
ta mig bort bort...

har slutat önskat
finns ingen mening
jag vet inte själv hur
jag ska komma undan
denna värk och smärta

lättare att levamed
värk och smärta
det jag är van med
kan någolunda hantera detta

stannar i smärtans land
tills min själ far vidare




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna