Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar på vattnet

få knarkare är
farliga för samhället
dom flesta behöver
hjälp eller vård
men söker dom själva
så stängs dörrarna
"stick knarkare"
en gång stämplad
för evigt stämplad
klart dom tappar
tron på samhället och myndigheter
en villja av stål men
behöver hjälp ochstöd
på vägen
men blir portad

jag ser ringar på vattnet
dags att vakna myndigheter dags att byta taktik




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-03-07 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna