Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under en jobbig tid i mitt liv


slå om du känner dig bättre

slå mig
slå mig om det känns bättre
orkar inte bry mig
dina slag har bedövat mig
blodsmak i munnen
men orkar inte bry mig
kliver jag upp
då sparkar du mig i magen
eller ger mig ett knytnävslag i ansiktet
orkar inte bry mig

glaset betyder mer för dig än jag
men när glaset är tomt
flaskan tom
hur känns det då
att se mig ligga här
sönderslagen
blodig
känns det bra

har jag orken att ta mig ut
ut från dörren
då finns jag inte kvar
hur känns det då
att vara din slagpåse
har satt sina spår
djupa sår
orkar inte bry mig om jag
överlever denna natt eller inte
kommer du att låta mig leva
eller slår du till jag ligger livlös
skulle du känna dig bättre då?




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna