Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck oss!

Spring nu då
spring din jävla
jävla

Jävla jävla

Spring iväg och
skutta runt

Hoppa rundor

Hoppa

Jag hoppas att alla en dag ska vakna
upp ur en konstig dröm som varade länge
och kändes så där riktigt äckligt riktig
men det verkar inte som om det blir så
det tycks inte som att vi alla sover och
drömmer och ingenting av det som händer
finns egentligen och jag blir så ledsen
jag vill vakna jag vill vakna jag vill
inte sova längre kan vi inte vakna nu?

Sov då din jävla
sov nu jävla
jävla

Jävla




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin