Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskrift


Nu har jag bestämt mig

jag tänker vila

under en sten

av bohusländsk

granit

bortom

all ära

och redlighet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans