Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet

Jag mår så dåligt
i den här staden
jag är inte säker
här

Jag vill lämna den

Jag är inte densamma som den
som vill leva sitt liv i en stack
i en människokupa

Jag har aldrig gillat insekter

Men jag trivs bra med hundar




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin