Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Malmöfestivalen, någon?


Överlevnadstragedier

Här snurrar nu karuseller
blinkar och lyser
och PANG!

Dofterna

Människoflocken får förstärkning
av oändliga fötter och ben
i en gemensam väntan
på dagen efter

Snabbt och stjärnklart
i en blinkande månes sken
ben efter ben
och tro efter tro

Ett evigt slagfält

för

ö v e r l e v n a d s t r a g e d i e r




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:07



Bookmark and Share


    vilsen
malmö-festivalen för alltid :) härligt härligt ! läääängtar till augusti !
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin