Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broder och syster hjälplös


Vem har har inte

mött broder

och syster hjälplös

och förbarmat sig.

Mitt tålamod

har nått

bristningsgränsen

härvidlag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-03-07 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans