Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåst på konfekten


Du kan bli blåst

verbalt och mentalt

men att förlora

själen

är det

största

brottet

av alla.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans