Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollisioner

jag bär dina fingrar i mitt hjärta
de rör vid kontrollen
och sprakar liv

jag hör ditt andetag färdas
i mina lungor
runt och runt
leker det med mina
som gillar immigration
som inte andas
som dom

du spårar lätt upp knapp efter knapp
i min dräkt
visar den var den hör hemma
att naken
och blek
visar vacker

kollisioner bildas
när fina, fina strån
som svärdspetsar
får alla mina hår
längs ryggraden att
ställa sig upp i
givakt

fäller
smakar
och spelar mig
pianoslingor

jag aldrig hört




Fri vers av lowivioltuss
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-08 00:20



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Första tre raderna har redan börjat en dans i trance som förvandlas till ett upplösnings tillstånd där gränser upphör bara och ilar
mot den avklädda hårresande finalens melodiska höjdpunkt
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lowivioltuss
lowivioltuss