Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall

ananas
ananas
ananas
du smälter i min mun som en Calippo refresh
du är sakta men säker

blöt
smakfylld
upprymmande

och exotisk
blir allt du varit
till något flytande
som
smälter samman med mig
svullnar mina läppar
släcker mina törstar
gör mig darrig, lite kissnödig
slukande och i
hjärnförfrusen suktan




Fri vers av lowivioltuss
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 22:49



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Sinnligt och erotiskt, öppna dina sinnen!
Här uppenbaras en av livets höjdpunkter
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lowivioltuss
lowivioltuss