Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dancer

varje gång du somnar
kliar det under huden
jag tänker på den kommande natten
timmarna vi sover bort
utan att höra varandra

det är därför jag har så svårt
med det där
att sova
jag vill inte missa ett ögonblick
fransrader som vilar längs varann
jag vill bara vara nära dig
känna att du vet om mig
för att du vill

jag vill inte
att du ska somna
att vi ska spendera
nio timmar
av våra liv
på ingenting vi vet om
ingenting vi känner
när
vi för en gångs skull
är så
nära




Fri vers av lowivioltuss
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 23:57



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Oerhört Vackert!
2010-04-05

  Popcorntankar
Tankvärt och vackert!
2010-04-03

  Lady Alassa
en väl motiverad vädjan om att slippa dessa döda timmar man sover bort
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lowivioltuss
lowivioltuss