Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silad tillvaro

Han flydde från verkligheten.
Silade tillvaron, så att bara det trevliga rann ut på andra sidan.
På insidan blev det trångt.
Han blev trött och glädjen ville inte riktigt infinna sig.
Det var höst både ute och inne.
På våren kom solen tillbaka, men den lyckades inte tina
det bortsilade, kalla på insidan.




Övriga genrer av Lena VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP