Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttre och inre ommöblering


Efter en längre tids tankar om en annan lägenhet med ett rum till så gjorde jag det utan att flytta! Efter mycket släpande blev det så klart. En massa kedjereaktioner följde och utrensning av en massa skräp. Mitt i allt så började även en inre utrensning. Jag ser nu en massa nya möjligheter och att det faktiskt går att förändra med små medel. I höst ska jag bara ha och göra det som jag gillar. Gör det ni med!




Övriga genrer av Lena VIP
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-09-01 08:37



Bookmark and Share


  Andasin
Feng shui.
Energigivande övning.
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP