Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte säger det så ofta?

Kanske inte säger det så ofta, sjunger Tomas Ledin
Kanske inte tänker på det så ofta?
Kanske tar det för givet?
Kanske klagar för mycket när man borde vara nöjd (som en bonde sa).

Att älska livet, som det är – även en gråregnig januaridag med för lite sömn.
I den grå tristessen behövs det bara ibland en låt på radion för att komma på andra tankar.
Grått är förresten en vacker färg – när man ser den på rätt sätt




Fri vers av Lena VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2008-01-16 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP