Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

På kvällen kom hösten in i mitt vardagsrum.
Ute var det dimmigt och kallt och den snåla hyresvärden ville inte sätta på värmen.
Då hängde jag upp mina röda gardiner och tände några värmeljus




Fri vers av Lena VIP
Läst 569 gånger
Publicerad 2005-09-23 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP