Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle istället ha kunnat skriva om Benignis underbara La Vita é Bella, som utspelas i Arezzo, staden dit jag aldrig kom fastän vi var i såväl Siena som Cortona.

 




Arezzo Paparazzo (fabel itali-limerick 3, terzo)

 

 



När paparazzon besökte gamla vackra Arezzo
för att från kändisar få sig ett skönt intermezzo

längs klockklangskrönta gränder smög en häst, under svansen
bar den dold en nakenmålad dam från renässansen

som fick behålla evig glans, slapp hängas ut espresso

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP