Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdom



Ungdomen är alltid där
hur än den åldras,
du är aldrig död och borta
eftersom du en gång levt,
och ditt liv när det var som bäst
är vad som alltid lever vidare
i sin krafts skönhets bästa hälsa,
charm, vitalitet och energi,
som ej någonsin kan gå förlorad
även om du dör,
och åldrandet är bara mognad –
allt det bästa av ditt liv och din person
bevaras kontinuerligt i din själ
för att där ständigt lysa vidare
i oupphörlig härlighet för alltid.




Fri vers av Aurelio
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 14:21



Bookmark and Share


  walborg
Befriande skönt att se tillbaka på sin ungdomstid i denna belysning.
2010-03-08

  ~Leonardo~
Ja...du har så rätt i detta...vist talat av dig.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio