Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfnatt

Kan inte låta bli
Tänka på dig
Le mot dig
Skratta med dig
Ge till dig
Jag är besatt
av kärlek
till dig
Besatt...
Kärleksfnatt
Galet?
Inte ett skvatt
Härligast
av allt!




Fri vers av Amorina
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 15:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
och ringdansen går över skare och vitt i din underbara kärliga dikt
2010-03-09

  MikotoMinagi
Haha, älskar ditt sett att skriva, det får mig att le.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina