Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna med krig



Räkna med krig

Det är inte så långt borta…..



Wallenberg köper tillbaks SAAB försvarskoncern del

De har känningar med ”de 400”

Bilderberg och allt vad de heter




OCH de är vana att gå över lik….

Om de är Krüger

Frans Ferdinand

Eller några, miljoner av ”oss vanliga”

Det skiter dom i….

Räkna med att det snart är krig

De vet sånt, för de är nämligen med

Och skapar dom…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 15:43



Bookmark and Share


  Julio VIP
snart, mycket snart..tyvärr
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO