Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oberörbar

Upptäcker världen i min egen takt,
ser på små saker och njuter

Stegar hem genom natten med sinnet i akt,
lägger mig på sängen och tjuter




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-11-03 19:05



Bookmark and Share


  Anna Grå
Litet leende
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen