Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrevolution

Vårrusiga vindar
Smältande isar
Sjunkande snöhögar
Rinnande brunnar
Kvittrande fågelmunnar
Vintern har förlorat
Våren är vinnaren
Revolution i naturen!




Fri vers av Amorina
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-09 08:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Härligt! Nu finns ingen återvändo.
2010-03-09

  Emme VIP
Jag är med!
2010-03-09

  Quasimodo
Upp till kamp för våren och jag är med !!
2010-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag stöder den till 100%!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina