Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stöpe


det fanns tid
ännu ej mätt

av taktfasta slag
på begäran


det fanns ljus
stöpe violett

skingrar skuggor
skingrar förfäran

en tid ej ännu slagen
av pantsatt palett

där lades ömt ner
sovande längtan

bland stenar och stavar av stål

det fanns sorger
och gnistrande bål omkring

det fanns faror
i grävda gropar

morrande käftar
gråa vidunder

det fanns öron som hörde
sveddresta hår

berätta om
osmekt hud där inunder

färglösheten
bräckligheten

där lades ömt ner
sovande längtan

där lades dröm
omkring varats väntan

en tid
bland stenar och stavar av stål

ännu ej mätt

av taktfasta slag
på begäran

vilar en vän
en varg

en flockens fläkt

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri