Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trams


Kvinnodagen

Tänk så lättlurad jag är
En dag för mig almanackan bär
Men vad gör det för skillnad
Att äga en dag
Jag vänder på det hela
Och firar kvinnan varje dag

och

vilar bara den
som är tänkt för

män




Fri vers av Maiah VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 15:12



Bookmark and Share


  Näckrosen
underbart! hatten av
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP