Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klag: gröms och grågnejs på grejer :)




irritationsirra i internet(haiku)

 

 

*

tiotalstrafik

gör panik att få panik

dåtidsdatorns död

*




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri