Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Tage Danielsson




Aforism: Till Tage

***

I det gamla Sverige styrde Erlander öppet
medan Danielsson gjorde det i all hemlighet

LPWJ 28/02/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-09 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt sant!

Han var en av de stora, och bästa!!!

Hälsn. Ann
2010-03-10

  © anakreon VIP
Grattis till en verklig fullträff!
Calle
2010-03-10

  Bibbi VIP
Så sant.

Jättebra!
2010-03-09

  thyra
Kul påkommet och mycket sant :)
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP