Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stelfruset vanvett

Du kryper under mitt skinn
stramar åt alla leder
binder fast mitt hjärta
hårt så bara korta
andetag hinner få luft

du slänger dig hit och dit
ger mig inte en lugn stund
du slingrar dig in i mitt lakan
och stryker dig runt min hals

fast och ihärdigt låter du
din gestalt ta allt mitt vett
och blåsa upp hela vår existens
till vackra bubblor som du
sen sticker hål på

tillslut lämnar jag dig där
tillintetgjord av min tafatta
och helt obegripliga kärlek

jag är allt
och du är en
bieffekt av min
innersta längtan

helt utlämnad
och övergiven.

Tysta tankar
är myteri.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 03:36



Bookmark and Share


  blaite
Tysta tankar kan ibland vara en hel misshandel. Kanontext av dig.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér